Nu pot asculta 25


 

   Pentru cei care accesează această pagină de pe un calculator, player-ul de mai sus va începe automat să redea dacă am început transmisia. Dacă nu se aude nimic, înseamnă că încă nu am început să transmitem, ceea ce înseamnă că mai trebuie să dați click pe refresh/reload/reîmprospătare periodic până când începe să se audă.

   Cei care accesează această pagină de pe telefon vor trebui să apese mai sus pe play/redare (nu pornește automat).

   Dacă întâmpinați probleme, încercați să accesați site-ul cu alt browser (Firefox, Opera, etc.)

   Pentru cei care ascultă pe telefon, de asemenea, puteți încerca cu alt browser sau instalați aplicația Mixlr.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

25 gânduri despre “Nu pot asculta

  • DANA GABRIELA SINGH

    doamne ajuta sa va dea domnul sanatete pentru efortul care il depuneti de a transmite live slujba eu sunt in franta si am mangaiere ascultand va multumesc

  • Dorina

    aparam-ortodoxia.ro :
    Doamne ajută! Din motive personale nu vom mai putea transmite în următoarea perioadă Sf. Liturghie săvârșită la schitul Rădeni. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom transmite mâine, duminică 09.12.2018 orele 11:30, predica părintelui Ieronim. Iertați și Doamne ajută!

    Predici putem asculta destule pe net!
    Era importanta Sf Liturghie!

    • ortodox Autor articol

      Doamne ajută!

      Iertați, dar nu putem posta tulburarea care a ieșit acolo. Nu va ajuta pe nimeni sufletește.
      Dacă vreți să știți ce a ieșit, vă zic eu pe scurt aici.

      Pr. Pamvo (egumenul schitului) a început să creadă și să afirme că la „pomenitori” nu mai este Har. Discuția despre acest subiect au mai avut-o și în trecut părinții care au întrerupt pomenirea (inclusiv cu cei din Athos) și s-a stabilit că Harul lucrează în continuare la „pomenitori” dar doar pentru cei neștiutori. Adică este Har și Sfintele Taine sunt valide doar pentru cei care se duc la Biserică și au într-adevăr un cuget ortodox dar din păcate nu au aflat despre sinodul din Creta (copii, unii bătrâni, etc.).
      Pr. Pamvo nu mai este de aceeași credință și spune că din cauză că clerul a semnat erezia din Creta, ei au căzut din Har și Sfintele Taine care le fac nu mai sunt valide. Mai pe scurt părintele susține căderea imediată din Har după începerea propovăduirii ereziei. Ceea ce este foarte greșit. Căderea din Har se face după ce un Sinod panortodox anatemizează erezia respectivă. De exemplu:
      Când a început ca Tainele făcute de Nestorie să fie invalide ? Când a început să propovăduiască erezia (adică înainte de Sinod) sau după Sinod ? DUPĂ SINOD!
      Nu suntem noi Sinod să spunem dacă mai este Har sau nu, asta este la un pas de stilism (adică să ne facem Biserica noastră și să ne punem noi episcopi).

      Părinții care au fost la conferință (inclusiv cei din Athos) au încercat să îi explice părintelui Pamvo, dar din păcate nu a înțeles. Toată tulburarea a fost amplificată și de câțiva mireni (care aveau aceeași cugetare cu pr. Pamvo) și luau pur și simplu cuvântul luându-i la întrebări pe părinții din Athos fără să scrie întrebările pe foi cum făceau restul.

      A doua zi au fost anunțați ceilalți părinți că vor mai putea sluji la Rădeni doar dacă vor avea o credință cu el. Din această cauză deocamdată nu mai putem merge la Rădeni. Să ne rugăm să îl lumineze Dumnezeu pe pr. Pamvo.

      Doamne ajută!

      • Anonim

        A inceput si la Radeni problema cu Harul.Oare de ce?Stau sa ma gandesc oare este buna calea aceasta cu „pomenitori”si”nepomenitori”.Ma gandesc ca daca aceasta cale este de la Dumnezeu atunci de ce atata dezbinare?

        • ortodox Autor articol

          Hai să nu ne prefacem că în trecut când apăreau erezii nu erau tulburări și dezbinare. Tot timpul a fost așa, nu este acum o premieră.
          Lasă că alternativa ta, de a sta și a nu face nimic pe motivul că „faci ascultare” este mai bun, nu ?

          Nu vrei „tulburare” și vrei „pace” ? Du-te la episcopii ecumeniști care țin cuvânt în sinagoga evreiască despre „pace” și „înțelegere”, care fac rugăciuni în comun cu ereticii în fiecare an, care îl așteaptă anul acesta pe papa, și multe multe altele. Chiar dacă ei încalcă repetat Sfintele Canoane (aceleași Canoane pentru care au murit nenumărați sfinți) nu este nici o problemă pentru cei ca tine, pentru că acolo este „înțelegere” și „pace” și nu este „tulburare”.

          Pentru voi ce este mai important ?? Să țineți Adevărul ? Sau să vă mintă mai marii Bisericii că totul este roz, la sinodul din Creta nu s-a schimbat nimic, și să vă dea dezlegare din ce în ce la mai multe lucruri zicând că Sfintele Canoane sunt „învechite” și „nu mai putem să ne raportăm la ele”.

          Cine a adus dezbinarea omule ? Cei care au semnat ereziile ? Sau puținii care încearcă să se îngrădeze de ereziile semnate de episcopi ?

          • Anonim

            Se pare ca m-ai inteles total gresit.Si eu caut un parinte nepomenitor ca sa intelegi si tu.Eu doar intrebam de ce este aceasta dezbinare intre nepomenitori.Chiar vreau sa ajung cu voia Domnului la Radeni .Pentru mine acesti ierarhi care au tradat ortodoxia sunt pseudo ierarhi atata vreme cat mentin semnatura lor pa acele dpcumente eretice.Despre papa nu este decat inainte mergatorul antihristului pe care poporul „ortodox” il asteapta in Romania.Si totusi nu ai raspuns la intrebarea mea.

          • ortodox Autor articol

            Scuze, înseamnă că am înțeles eu greșit modul în care ai întrebat.

            La care întrebare te referi că nu am răspuns ?

          • Anonim

            PS :sunt ortodox cu ajutorul lui Dumnezeu pana la moarte.Doamne ajuta!

  • Claudia

    Hristos S-a Inaltat! va rog sa ma iertati, eu si unii credinciosi care asculta Sf. Liturghie, preferam sa auzim cantarile clasice, bizantine din timpul slujbei. Alte glasuri ale cantarilor ne distrag atentia de la rugaciunile din timpul slujbei. De exemplu cantarea ” Sfinte Dumnezeule Sfinte Tare” sau „Tatal nostru”, ne duc cu gandul la spectacole cu grupuri vocale. Ma iertati si Domne ajuta!