Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 gânduri despre “Marturisirea maicilor de la Varatec care resping adunarea eretica din Creta

  • Andreea

    Acest document a fost compus de niste barbati, nu de femei, iar maicile l-au semnat, fara sa verifice daca ce este scris aici este adevarat. Si documentul este plin de minciuni si de interpretari fanatice si tendentioase.
    Luati si cititi documentele Sinodului din Creta, ca sa vedeti ca nu este adevarat ce scrie in aceasta declaratie.
    Cineva vrea, in mod clar, sa destabilizeze Biserica Ortodoxa Romana.

    • ortodox Autor articol

      Dumneavoastră ați citit documentele din Creta ? Dar nu așa, să răsfoiți sau ce ați auzit de la alții. Să le citiți FOARTE atent, din cauză că limbajul folosit este foarte viclean și dă impresia când îl citiți prima dată că este bun. După ce le veți citi cu atenție, postați din nou părerea dumneavoastră.

      Chiar credeți că atâtea sute de monahi și preoți și atâtea mii de mireni din toate țările ortodoxe au pornit la această luptă din cauză că se plictiseau și nu mai aveau nimic de făcut ?? Credeți că mie îmi venea să pierd timpul cu blogul acesta și cu toate articolele și comentariile care sunt postate ? NU! Am pornit acest blog datorită ereziilor care urmau să fie semnate în Creta și datorită îndrăznelii celor care au semnat și a celor de sub ei, cu care au început să mintă mirenii spunând că „nu s-a întâmplat nimic, totul e ok, e treaba ierarhilor ce s-a semnat acolo”.

      Deci eu și cei ca mine vrem să destabilizăm BOR ? Noi ? Sau cei care au semnat documente CARE ÎNCALCĂ SFINTELE CANOANE ???
      Când văd ce comentarii postează unii, nu îmi vine să cred. Comentarii în care mă acuzați că postez minciuni și că vreau să destabilizez BOR, după o discuție auzită probabil de la cineva (eventual cineva pro-sinod). Luați și verificați toate informațiile pe care le auziți.

      Și dacă tot vorbim de postat minciuni, aveți mare grijă ce minciuni și acuze postați, din cauză că eu sunt în legătură cu maicile de Văratec și știu sigur atitudinea și lupta lor și ce au semnat din moment ce eu am postat documentul semnat de ele. Eu nu postez aici ce am auzit de la cineva de pe stradă.
      Atenție mare, că dacă te iau de mânuță și mergem împreună în fața lor să le întrebăm dacă știu ce au semnat, te vei face de rușine. Doamne iartă-mă, cum poți să acuzi că ele au semnat fără să citească ? Este jenant! Crezi că ele sunt copii mici și semnează fără să citească ce semnează ? Prin afirmația pe care ai făcut-o chiar le insulți. Cine își pune semnătura pe un document pe care nu îl citește întâi ?

      Asta este aceeași minciună cu care au venit și când au acuzat că Pr. Simeon nu a știut ce semnează alături de ceilalți (Reacția pliromei). Și apoi a apărut adevărul în care el zice că a știut.

      Pe acest blog am postat numai adevărul. Deci înainte să mai postați minciuni și să acuzați pe nedrept (și implicit să smintiți lumea, mai mult decât deja este) verificați informațiile și trageți dumneavoastră concluziile. Asta în cazul în care ați postat în necunoștință de cauză.
      În cazul în care sunteți de a lor și postați aici doar ca să produceți confuzie, vă rog să vă abțineți de la postat comentarii (și eventual să vizitați mai degrabă site-urile doxologia și basilica).

      Iertați răspunsul lung!

      Doamne ajută!