Petitie de sustinere a memoriului „Vietuitorii si credinciosii Schitului Radeni Neamt resping erezia cretana” 30


   Ca urmare a cererii exprimate de foarte mulţi cititori ai memoriului Viețuitorii și credinciosii Schitului Rădeni resping erezia cretană de a semna demersul adresat Exarhatului Arhiepiscopiei Iașilor și Mănastirii Petru Vodă, am redactat o Petiție de susținere a memoriului „Viețuitorii și credincioșii Schitului Rădeni resping erezia cretană”, adresată Înaltpreasfinției Sale Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.
Cei ce vor să susțină acest demers pot descărca modelul de Listă de semnatari ai Petiția de susținere a memoriului „Viețuitorii și credincioșii Schitului Rădeni resping erezia cretană”.
Pe această listă puteți scrie numele și prenumele, județul din care proveniți și semnatura personală.
   Lista de semnaturi poate fi trimisă, indiferent de numărul de semnături de pe ea, pe adresa de email contact@aparam-ortodoxia.ro sau prin poștă pe adresa:

 

Schitul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”,
Sat Rădeni,
Comuna Păstrăveni,
Județul Neamț

 

 
   Vă rugăm să semnați numai după ce luați la cunoștință textul memoriului și al petiției în sprijinul Schitului Rădeni, să nu semnați cu nume fictive, să nu semnați în numele unor persoane care nu și-au dat acordul, să nu semnați de mai multe ori.
  
   Vă mulțumim.

 

[gview file=”http://aparam-ortodoxia.ro/wp-content/uploads/2016/12/petitieIPS.docx” save=”1″]

 

[gview file=”http://aparam-ortodoxia.ro/wp-content/uploads/2016/12/lista.docx” save=”1″]

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

30 gânduri despre “Petitie de sustinere a memoriului „Vietuitorii si credinciosii Schitului Radeni Neamt resping erezia cretana”