Comunicat de la părintele Ieronim, Antim, Elefterie, etc. 5


!!! Comunicat de la părintele Ieronim, Antim, Elefterie, etc. !!!

Ne adresăm pentru toți fii duhovnicești și pentru toți creștinii ortodocși din țară!

 

Vă rugăm din suflet să mergem duminică, 16.12.2018, între orele 15:00 – 19:00, pe traseul Piața Victoriei-Universitate-Unirii-Parlament la marșul de protest împotriva ‘Pactului pentru Migrație de la Marrakesh’, care se va semna pe 19.12.2018.

Haideți să refuzăm împreună acest Pact și să ne alăturăm țărilor care deja au făcut-o: SUA, Italia, Austria, Polonia, Israel, Ungaria, Croația, Estonia, Cehia, Slovacia, Australia, etc.

Vă rugăm din suflet în următoarele zile să țineți postul cum poate fiecare, să citiți Acoperământul Maicii Domnului, din Psaltire și să vă alăturați duminică la București românilor care se împotrivesc categoric colonizării României cu populații străine.

Gândiți-vă la consecința acestui pact! Cred că nici unul dintre cetățenii români nu vor sa aibă copii violați de imigranți, violatori de domiciliu sau chiar decapitări, cum s-a întâmplat deja in țările occidentale care i-au primit. Nu vrem să fim înrobiți în propria țară.

 

Mulțumim pentru înțelegere!

 

Mai multe informații găsiți pe următoarele site-uri:

 

https://www.buciumul.ro/2018/12/13/nu-iti-ceda-tara-frate-hai-la-marsul-de-protest-stop-migratiei-impuse-romaniei/

 

https://www.facebook.com/events/225648715029495/

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 gânduri despre “Comunicat de la părintele Ieronim, Antim, Elefterie, etc.

  • Teodora Damian

    Cu sufletul si chiar cu trupul vom apara Romania de invadatorii patriei noastre! Nu mai suntem tineri, dar avem copii si nepoti si dorim un viitor bun tuturor romanilor. Speram si rugam toate nationalitatile di tara sa se alature poporului roman cu orice pret! Dumnezeu sa ne ajute sa abata de la tara noastra aceasta nenorocire!

  • Elena mirza

    Fie că măcar acum să înțelegem cu toții ce înseamnă unitate și lupta împotriva raului !Dumnezeu să ne ajute!

  • Baltag Lica

    In filmul ,,Dacii”, cand romanii erau la portile cetatii dacice, dacii ii intreaba pe cotropitori: ,,Cine sunteti voi?”, iar romanii raspund: ,,Stapanii lumii!”; atunci daci replica: ,, Veti fi daca noi vom pieri”. Dacii n-au pierit, ci doar au fost invinsi (chiar daca prin tradare de neam). Dar atunci au fost invinsi pentru ca erau pagani. Acum situatia este una noua, suntem crestini, adica urmatori ai adevarului, a adevarului intreg(=Adevarul=Hristos). Deci situatia s-a schimbat intre timp.
    Conchidem: Invazia musulmana programata va avea loc daca noi nu vom mai fi romani. Acum se va vedea cine mai e roman si cine nu. Doamne ajuta !

  • roman

    Speram sa fie INTERZISE VESTELE GALBENE la acest manifest,altfel inseamna ca manifestul este ceva…global,international,solidar ,adica tot in cadrul fraternitate,egalitate,libertate, partea a doua (ca prima parte a fost in 1789) s-ar incadra,ceea ce inseamna ca tot in mainile papusarilor se afla acest manifest.Nu poti sa ceri libertate globala,nu poti sa tot ceri bani,bani,bani de la straini (***),o tara ca afara si *** PSD ,care defapt trebuie *** la toti gandacii din politica, din 89 pana azi.Atentie, noi suntem romani si trebuie sa ne vedem de problemele noastre si nu trebuie sa ne alaturam la nici un alt pact ,al nici unor alte tari.Pur si simplu nu primim spurcaciunea in tara romaneasca.PS.Cica…si incalzirea pe pamant e tot…globala (hahaha).Iertare!

  • Alina

    Preoții sa învețe canoanele si sa nu mai canoniseasca dupa ureche.In vechiul testament cand poporul lui Dumnezeu se despartă de domnul si lucra pacatele adunați Dumnezeu îngăduia sa vina neamurile straine sa le robeasca.Avem mărturii la proorocul Ieremia.Cred ca dacă preoții erau mai canonisti cu avortul,anticonceptionale,steriletul sau pacatele impotriva firii(sodomie si gomoria) ar fi scazut numarul acestor pacate iar poporul constentiza gravitatea păcatelor.Dar dacă preoți dau sfânta împărtășanie săptămânal,la doua sau trei săptămâni fără canonisirea corespunzatoare atunci Dumnezeu îngăduie curățirea forțată.Iuda sa împărtăsit gândind la vanzare si cum sa împărtăsit a intrat satana in el,dar acestia care se împărtăsesc cu pacate grele cu îngăduință preotului care cred ca poate dezlega dupa capul lor si nu dupa legea canonică a domnului,atunci vine aceasta robie a neamurilor straine.