Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “Scrisoare de înștiințare și mărturisire a Monahiei Meletina Lupașcu

 • utzu

  „Dacă ierarhul meu va merge în iad și eu voi merge în iad cu el”. Acest cuvânt l-am întâlnit și eu, iar dacă la început mi s-a părut un gând deosebit, de mărinimie duhovnicească, astăzi îl citesc cu mare strângere de inimă, întocmai ca pe trufia sinucigașului. Pur și simplu mă cutremur și mă îngrozesc citind/auzind acest cuvânt. Oare nu luăm iadul în glumă, cu ușurătate? Părinte drag, încearcă să-l oprești pe episcop să ajungă în iad fără să primești nici în glumă învoirea de a merge în iad. Dacă te va ține Domnul pentru acest cuvânt? Va vădi focul iadului câtă dragoste ai tu cu adevărat pentru episcopul tău, căci Domnul cunoaște inimile! Dar poate sunteți la această măsură duhovnicească și v-am greșit cu aceste gânduri. Vă rog să mă iertați atunci!

 • Adrian

  Mă gândesc că, vrednicul de pomenire Părinte Arhimandrit Ioanichie Bălan – unchiul acestui pseudo episcop (conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Ioachim_Giosanu) – e tare mâhnit acolo în ceata casnicilor lui Dumnezeu, văzând cu câtă osârdie lucrează nepotul și ”finul” de călugărie la surparea sufletelor dreptslăvitorilor creștini !

  Măicuță Meletina, bunul Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă întărească în mărturisirea DREPTEI CREDINȚE, spre mântuirea voastră și spre trezirea noastră !

  (voi cei care vă considerați episcopi, puneți mâna și învățați ADEVĂRUL de CREDINȚĂ, că sunteți ”varză de Bruxelles”; aveți de unde, fie și numai dacă citiți, cu luare aminte, ce vă scrie această DREPT CREDINCIOASĂ ! și nu mai fiți iude !!!)

  Iertare de îndrăzneală !
  Doamne ajută !